Ops...

Jobbet är för tillfället grymt, känns gött att få jobba med annat än bara att sitta på telefon och ta samtal dag ut och dag in. Börjat med snus igen också, ops hur gick det till..?! Haha nä men det både lugnar mig och jag äter inte så mycke godis och cola å allt va det är längre.

Blir Harrys på torsdag med jobbet, mat och musikquiz som jag ska äga sönder alla på :D ska bli grymt roligt och gratis e gott så ;P

Snart kommer R hem och då blir det mat och sen blir de kladdkaka som jag lyckats smeta ihop :)

/M


Amazoon

Vart å hämtade en amazon kombi igår, min första egna bil. Haha pappa är stolt... Inte. Vet dock inte om jag ska ha kvar den då R vill ha den, så isf får jag hans. Här är den på bild iaf:


Snörvel och aj

Hemsk dag, åkte till jobbet med halsont, förkylning, huvudvärk och bara efter två timmar så kommer illamåendet. Nu sådär åtta timmar senare mår jag fortfarande lika illa, ätit Alvedon men har fortfarande huvudvärk. Jag orkar inte mer, varit sjuk väldigt länge nu och nu är de dags att bli frisk på riktigt, glömma jobbet ett par dagar å friska te.


/M


The Mist

Ligger och kollar på the mist och lyssnar på en snarkande R. Mysigt tycker jag. The mist är en av mina favoritfilmer, läskig men ändå rörande. Passar mig utmärkt.

För övrigt har väl dagen varit ganska bra, jobbet är väl sådär som det varit nu den senaste 1 och en halv månaden. Börjat leta nytt jobb där man känner att man kan andas. Nu ska jag kika vidare, orkar inte skriva mer. Godnatt.

/M





Btw gjorde jag cupcakea igår, inga skönheter direkt men väldigt goda. ;)


Glad chey

Allt känns så mycket bättre nu, har en underbar sambo som stöttar mig genom allt, hjälper mig och lyssnar på på mig om jag behöver prata med någon. Han är min allra bästa vän och det kan ingen ta ifrån mig. <3


RSS 2.0