Sömnlös.. igen.

Vill bara försvinna och lägga allt bakom mig, skapa mig något som jag kan kalla mitt eget. Den känslan skulle va underbar.


/M


Trött på jobbet...

Trött på att det är typ 1 miljon pers i kö varje dag, kan knappt andas längre. Och ingen gör som dem ska. Trött på livet också, ingenting känns bra. Nu blir det thai i soffan snart!

/M


Våfflooooor

Precis ätit våfflor, gick dock inte så bra. Tror att nästan 2/3 delar blev brända. Dumma våffeljärn som inte fungerar som det ska. Sen har vi ju vädret också, lite kallt fast ändå varmt på samma gång. Det gillar min ninis iaf.


Don't bring flowers after i'm dead.



Just nu är inget bra. Men what to do? Får aldrig min vilja fram i vilket fall som helst så varför älta.

/M


Ett fån...

 




Har beställt mig en Iphone 4s och köpte mig nyss en skal. Får väl se om jag blir nöjd med detta. Tappade ju min Sony Ericsson i backen utanför jobbet... blir så trött. Klantig som man är men samma dag som man gör detta så är det supererbjudande på  som man bara måste ha! Fastpris 349:- med telefon. Har vi på jobbet nu också men har aldrig förstått mig på det där med Tele2... aldrig riktigt gillat operatören. Bra att man jobbar för dem också. :-)

Vart i Alingsås igår och hälsade på familjen, sedan var det hem till storebror och spela poker och dricka lite öl sedan åkte vi ganska tidigt i morse för att R skulle hämta en husvagn uppe i Filipstad. Ikväll blir det ta det lungt med lite vin och film i soffan.




/M



Vårkänslor ♥



/M

RSS 2.0