BAH!

Jag förstår inte vad det är för fel på mina webbläsare.. både exlorer och firefox VÄGRAR fungera som dem ska. Explorer slutar fungera när man försöker logga in på blogg.se och firefox kan inte ladda upp bilder för då hänger sig hela läsaren och ingenting på datorn fungerar. Jag fattar inte?! Hur länge... jag orkar inte jag ska sova istället för jag blir så sur. -.-
pussokram.

Våffeldagen



Gjorde våfflor till mig och lillebror idag. Dem smakade vatten med tanke på att det inte fanns tillräckligt med grädde. Det är därför denna våfflan ser ut som den gör för att den skulle smaka något. ^^
Nu ska jag gå inte och äta kvällsmat :)
pussokram.

Mer av dig ... ♥

Varit ute och gått en promenad runt sjön idag. Tog lite bilder fast kameran är inte den bästa så blev inte så många. Har varit ledig idag btw och imon börjar jag elva och slutar tolv, soft!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt så jag går nog och kollar på tv en stund.
pussokram.





Lite bilder.













(:

vad ska jag ha för rubrik?

Sitter i skolan nu och ska strax gå. Jouline och jag ska leka i skogen sen och filma.
Idag har jag redigerat novell-film vilket har gått åt skogen för att Kristian missat att filma flera klipp.
Jag skriver mer ikväll om jag orkar. :D
pussokram.


me & sandra dee. jouline är bubbe och jag är bäst.

Lektion ett avklarad!

Sitter just nu och tänker: "Jag har kommit igång! Äntligen!"
Jag pratar självklart om Teori och allt med B- körkort och sheit. Julia och jag gick på första teorin idag och nästa vecka är det dags för nummer två. På påsk är det dags att börja köra bil med far! Eftersom inte mor vågar så... x)
Sen där vecka 14 blir det antagligen också Risk 1 utbildningen för att köra som en idiot från början, så man har det avklarat. :D
Idag i skolan har det varit foto och graf. Grafen sög och foto med för vi fick knappt göra något.. förutom den där jäkla katten. >< Mitt i hela skiten är det någon eller några som är inne på Media och rotar igenom alla väskor och jackor som hänger i korridoren. Mobiltelefoner, busskort och plånböcker mm har försvunnit från ett antal personer. Jag förstår inte hur man orkar. -.- Tur att man lägger allt i skåpet, dock utan lås men bättre än korridoren. Många har väl misstänkt några killar men enligt Jouline var det några till där, jag förstår inte ett skit och det är för mkt för min minimala verkstad. xD
Vi får hoppas att alla får tillbaka sina saker så ska jag gå och sova nu.
pussokram.

Keep on walking ...



Sitter och kollar på Arn nu på fyran. Har ju inte kollat på dem filmerna än. Än så länge tycker jag att den verkar bra men den är långt ifrån klar.
Idag har det varit svenska och idrott. Svenskan sög ju väldigt hårt eftersom Lars och alla andra klagar på min text och hela texten och bla bla bla.. orkar inte.
Sen hade vi idrott som jag, Sara och Jouline höll i. Det va grymt roligt faktiskt. :D
Efter skolan var det träna med Julia och Jouline. Vi körde inte så hårt som vi brukar faktiskt, men jag trpr vi va trötta efter idrotten. Sen åkte jag hem med mammi och åt lite. Sen bakade jag chokladbollar, kletiga och goda med kaffesmak. Nomnom!

BTW så saknar jag värme! Inte för att jag vill åka med till spanien direkt men, lite sol i sverige skulle vara skönt. Ne, tre veckor utan mor, far och lillebror i sommar ska vli tufft. :D
Jag hoppas ju på jobb också så jag orkar inte åka iväg någonstans ifall att. :P
Nu ska jag kolla vidare på tv och sedan blir det nog sova. Är en trött idag.



pussokram.

Snart åka..

Sitter i skolan med Jonathan bredvid mig. Skriver på min bokrecension som skulle vara klar för ett tag sedan. Det går väl ganska bra. Fast just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Har över 200 ord att lära mig på engelska och veta vad dem betyder tills i morgon. Kill me..
Btw så har min babe fått jobb idag. Hoppas det går som det ska. Grattis på honom.
Har inte så mycket att skriva just nu så får väl göra en uppdatering idag eller i morgon.
Nu ska jag knyta ihop texten och sen ska jag och brodern åka hem och äta.
pussokram.

Va tiden går...



Martin min fyller 20 idag (onsdag). Grattis på honom. :)
pussokram.

Bajs!

Mina fina rallybilder ville inte laddas upp ju..
Nu får Moster inte se mina vackra bilder som hon längtat efter såååå längee :D
Helgen har varit wunderbar btw.. har varit här och där hos Martin. Det har varit myys och nu sitter man här i sitt pedantiska och kalla rum. Det ser så städat ut så man blir ju galen. :s
Imorgon blir det skolan.. orkar inte vill ha helg jue.. på onsdag fyller Martin 20.. grattis på honom och då blir det onsdagsmys och presenter :D
Nu orkar jag inte skriva mer så hade.
pussokram.

BAH!

Livet suger..  denna veckan. -.-

Noerd är vad jag är

Idag vare video i skolan och det sög för vi fick inte filma som vi hade tänkt, utan det ska vi göra nästa vecka.. -.-
Men men, i skolan blev det inte mycket gjort för vi har lyckats tappa bort bandet med inslaget på, vilket inte är så bra. Vi måste göra om allting. Jag orkar inte med det!
Nog pratat om skolan, efter plugget drog jag och Jouline in till stan där hon köpte linsvätska und ich va nörd nog att köpa en plansch... sucka på mig, jag är besatt.
Allt är Joulines fel och hennes Twilight från början. xD
Så nu sitter planchen där den ska. Martin vet inget än, undra om han blir förvånad.. :o
Nu ska jag gå och lägga mig och försöka läsa ungefär hundra sidor till i min engelskabok så man blir klar någon gång så man kan börja med "När jag hör din röst". ^^ Godnatt!
pussokram.


NAMNAM EDWARD CULLEN <---- Hottie!

Jag blir så trött!

Här har vi suttit idag, inte gjort så mycket. Men när man väl ska göra någonting då finns inte inslaget kvar!
Vi hittar inte bandet! Vi kommer få göra om allting om vi inte hittar det och jag orkar inte! BAH ich bist so trött!
Jaja, sak samma. Ska till stan om en stund och kolla lite med Jouline, sen bär det av hemåt. Ska kolla på Twilight när jag kommer hem, har inget annat för mig.. förutom en massa läxor och sånt.
Engelska boken ska vara färdigläst på fredag morgon och jag har redan läst 170 sidor på två dagar. Det är bara 163 sidor kvar, det ska nog gå bra. Nu orkar jag inte skriva mer för jag är så trött på skiten.
pussokram.

RSS 2.0