Elmia

Jävla helg, först åkte vi upp till elmia, körde robin och hans kompisar, men med tanke på att det är ungefär exakt samma bilar varje år kändes det rätt ovärt så vi åkte hem efter bara ett par timmar. Väl hemma skulle vi åka på fest eller ja, robins kompis bror skulle ha födelsedags-fest så vi åkte dit, väl där bestämde jag mig för att festa lite fast jag skulle köra. åkte hem någon gång vid halv ett och sår på hela tån har jag, jävla köttsår. Ont som fan gör det med.

Nog tjöt om igår, idag är en underbar dag med massa sol, ikväll åker jag och Robin förhoppningsvis och badar. Jag ska i alla fall bada sen får vi väl se vad Robin tänkt sig att göra. (Får putta i honom, höhö)

Lägger in bilder senare från gårdagen och idag.

pusssssssssssssss

Soft dag!

Seriöst, kollat tre filmer idag... jag skämms. Fast med tanke på de två första filmernas kvalité så var det tillåtet att kolla på en tredje, inte för att den var så mycket bättre men. xD
Har verkligen ingenting att göra, livet är tråkigt just nu, torsdag kväll och det är fint väder ute, men att bo i stan är bara sjukt deprimerande. Så deprimerande är det att jag inte ens vet vad jag ska skriva. -.-

pussssssss


Nationella prov!

Det är så sjukt roligt med nationella prov så det finns inte. Svenska B in my ♥
Skrev om Magnus Betnér, får väl se hur det går. Tyckte inte att min text var så bra, men orkade inte gör om hela skiten och sitta till ett. Har världens skrivkramp nu med! Aj i min hand! Fick ju skriva om allt också för jag hade tydligen skrivit på fel papper?! Asså papper som papper eller!? Men aja, nu har jag gjort det och behöver inte göra det igen. Sitter och väntar på Jouline sen går jag nog hem, lägger mig i sängen och kollar på någon av skräckfilmerna Alexander kom med igår. (:
pusssssssssssssss

Gött Alingsås!

Alingsås vann mot Malmö med 32-23 nydligen! Hur awesome är inte det egentligen!?
Så nu blir det kolla ännu mer handboll i helgen, om jag nu hinner det med tanke på att jag ska på "100"-årskalas på lördag. Fredag blir det spendera tid med min barndomsvän Evelina, har inte träffat henne på väldigt länge. Ska bli skitroligt. (:
Sedan åker jag väl hem till min fästman och softar lite. ;D
I nästa vecka är det lov och påskaftonen går åt till att springa runt och glo på bilar på Elmia. Grymt!
För att inte tala om hur grym jag är... Höhö!
Alexander var här och hämtade lite filmer och så lämnade han några roliga skräckfilmer till mig också, nu har jag något att kolla på hela dagarna. 8D
Ne nu får jag nog gå och duscha, sedan blir det nog sova med tanke på att det är nationella i Svenska B i morgon. Usch jag orkar verkligen inte, men det är bara att göra. När det är gjort är det härligt å slippa tänka på det.


pussssssss och gooodnaaatt.

Retrostuff

Mådde så sjukt illa och frös och skakade idag på Mdk-lektionen så det var inte sant. Kunde inte sitta still, satt bara och skakade, svettades som en kalv gjorde jag med. Men fick en tablett av Jouline och tog lite luft sen försvann det, bara poff.
Sedan gick vi till stan, Julia hängde också på, Jollan kollade skor eller ja rättare sagt skostorlek haha. Sedan gick vi och fikade, tog en choco four eller va den heter, en muffins iaf och en varm choklad men det blev lite väl mycket av det så... haha skulle tagit något annat  x)
Traskade sedan runt i olika roliga retro-butiker, jag ÄLSKAR sånt stuff. Det är helt sjukt va fint det är. Hela mitt hem ska bestå av retro. :D



Finns inget finare, seriously!

Lägger in världens finaste pojk med när jag ändå är på gång: (:


<3

Life of me

Vaknade imorse med en mysig Robin brevis mig. Vi drog till skolan där vi mötte upp Jouline sen var det bara in i studion och fota. Robin fick stå modell, söt är han. Tack för du ställde upp älskling. (:
Nu har vi ju bara tio månader(foton) kvar till projektarbetet men det ska nog gå ganska snabbt när vi väl kommer igång. Resten av dagen har gott åt till att mysa och ja, haha inte mycket annat. Lägger upp en bild imorgon från plåtningen. Tänkte lämna in mina 40 bilder imorgon till de första i foto C, jag är lite sen men det är ju bättre sent än aldrig som man brukar säga. ;)
Nu ska jag kolla vidare på "99 Saker man måste göra innan man dör" sen blir det sängen och kolla Snutarna, grym serie.

pusssssssssssssssss

Hemma+fest



Sitter hemma hos Louise och har precis fixat mig. Ikväll blir det unospelande & dricka bärs tror jag. (:
Jag orkar inte skriva nååågooooot, är för trött så hejdå xD

Balklänning - check √



Sjukt gött, nu är balklänningen beställd efter hundra års väntan!
Kan fortfarande inte fatta att jag tar studenten imon två månader. Det är helt sjukt va tiden går fort o:
Det var väl det jag hade att säga. Nu ska jag kolla på Beerfest (;

pusssssssssss


Utan kakao och i med citron



Saknar denna kladdkakan jag och Jouline gjorde i förra veckan. Sjukt va god den var! Hittade den här.
Lätt värd att göra efter att man smakat den. Mamma försökte göra en också men hon failade ju, haha!

Skolan var lätt värd idag, gick från åtta till tjugo i tio sedan gick jag och Jouline hem och kollade på två filmer, somnade sen mätte vi lite och nu sitter man här och har tråkigt, är barnvakt till lillebrorsan med. Ska väl försöka göra någon middag strax.

Imorgon blir det åka till göteborg efter skolan med Jouline (vem annars xD) och kolla på Sverige-Tyskland ishockeymatch! Helgrymt ju! Lägger upp bilder när jag kommer hem imorgon. Nu kilar jag (:

Never felt like this before



Surrar i mina högtalare just nu!


Skolan idag då, haft haft tre lektioner, varav en av dem var prov på.
Gick väl åt helvete men det är sånt som händer när man inte förstår meningen eller innebörden av det man läser på. Svarade på det jag kunde iaf, mer kan jag inte göra.
Sedan åkte jag och Jouline med Julia till stan och sedan skjutsade hon hem oss.  Sedan gick vi och köpte glass, kollade på en skräckfilm vilket Jouline inte gillade alls, hihi. Lite kul att se henne så rädd. ^__^
Sedan blev det Scrubs och How I Met Your Mother och nu sitter man här själv och har nada att göra.
Funderar på om man ska måla lite, har inte gjort det på länge.


p.s saknar min älskling. du gör allt lättare.

This kind of lonely

Känner mig ensam och övergiven men vet att jag egentligen inte är det, vad är det för fel på mig?
Allt har kännts hopplöst ett tag, varför har jag ingen aning om, någon anledning finns inte.
Känner mig sjuk och uppgiven, mår inte bra.
Inget vill gå som jag vill, kanske kämpar för dåligt, fast jag vet att jag gör allt jag kan.

I walk along the lonely road.

RSS 2.0