Amazoooon

Grejat med min amazon i helgen, hick ju sådär när man mest vill sitta och snacka skit. Sen va de ju säkert 10 grader ute i garaget också så så fort man slutade göra det man höll på med så frös man arslet av sig, buhaaa säger jag bara. Nä tacka vet ja sängen med täcke å filt, precis vart jag befinner mig nu. Sovdags :)


Hate belongs to people who cant love.


Vill inte..

Kostar fan 700 spänn att kastrera min hankanin, vill verkligen men har inte råd. Blir till att försöka skänka bort honom, vill inte att han ska sitta ensam i en bur hela dagarna och dö av depression. Fyfan, vill verkligen inte. :/ ska försöka skramla ihop pengar så vi får se.

/M


Wont be happy until you realize you're making me miserable.

Change it.

Visst kan de kännas trist att livet inte hamnar där man vill att det ska, visst kan man förvänta sig mer av livet. Men just nu är det inte mer än så här. Det är bara att svälja och få vidare. Man kan alltid hoppas på en bättre morgondag, men just i detta nu måste man ta vara på det sim är bra och lägga de sämre upplevelserna åt sidan.

Once you've accomplish to live, you're not far away from dying.


/M


Ingen kul dag idag heller.

I mitt förra inlägg skrev jag om mina kaniner, tyvärr har två av dem dött. Så fort jag är ensam gråter jag. Vet inte heller vad som hänt dem. Jag har nu tre av sex ungar kvar, saknar dem små liven. God haves a plan for us all. <3


Det här gick ju bra.

Har nu tagit med ungefär 4 månader att få igång mitt bloggande igen, glömde av mitt lösenord. :)


Fick kaninungar för snart 13 veckor sedan, sötnosar. Idag är dem inte riktigt lika små som här men fortfarande underbara. :) har inte bestämt mig om jag vill ha kvar allihopa.. svårt att bestämma sig när dem är så gulliga. men för tillfället vill jag har kvar dem, det är tre honor och två hanar samt Pepsi då, så det blir sex ninisar. Skulle varit sju stycken men tyvärr så rymde en harfärgad sötnos. :(
 
 
 
För tillfället sitter jag hemma i soffan och spelar WOW, sjuk som vanligt, tror jobbet tar kål på mig. Har aldrig varit så här sjuk i hela mitt liv. Förkyld hela tiden, eller jo det har jag ju varit i nästan 10 år men inte såpass mycket.
 
/M

RSS 2.0