flytta..igen



Tar en paus i packandet, är så sjukt mycket skit man har sparat och lagt på sig, fattar inte det. ><
Skulle gått till skolan idag, men jag hinner verkligen inte, om jag inte går senare ikväll...?
Ska försöka åka ner till nico i göteborg på fredag till hennes student med... klart man inte vill missa men blir pressat, får försöka ändå. Balen på söndag med, har inte köpt skor än, men färgade håret igår och jonas har beställt löshår. Hoppas det blir bra detta. (:
Nu borde jag nog gå tillbaka till att städa, skriver mer när jag har tid.

pussssssssssssss

Äntligen helg!

Äntligen fredag och helg, eller ja nästan för min del i alla fall... ska åka med på mitt kanske nya jobb inatt vid två och 3 ½ timma frammåt vilket jag ska göra två nätter i rad. Ska nog gå bra. (:

Fick min balklänning i onsdags också :D äntligen kom den! den är sjukt fin, ska bara försöka hitta en underkjol men den är lika fin utan. :P längtar så sjukt mkt efter balen och studenten, för att inte tala om cykelfesten, ska bli sjukt kul, onsdag nästa vecka då jäklar. ska få låna robin's cykel med ratt.. haha ska tydligen få rattfylla enligt therese ;)

Är snart klar med projektarbetet och mum-arbetet, det går bra nu. Snart klar med svenska och natur också. :D


Så ser den ut (:

pusssssssssssssssssssss

Yesss!

Äntligen är jag klar med foto c, skönt att få allt inlämnat även fast skiten dampade och segade ner som fän. Men alltid ska det vara något som inte funkar när man äntligen försöker få klart något. ;)
Imorgon blir det jobba med projektarbetet sedan mum som också ska vara klart denna veckan. Skola.. jag är så trött på den, vill börja jobba någon gång!

Var hos Jonas idag och planerade hur mitt hår ska se ut och sättas upp, nu jävlar är det snart bal och ja då kan man undra vart är min klänning!?!?? hoppas jag får den i veckan annars vet jag inte vart jag tar vägen.. :<

Nu blir det plugga lite till, kolla tv och duscha och göra sig iordning för att söva.

pusssssssssssss

Måndagsbarn



Ligger i soffan och redigerar lite gamla bilder från i höstas och kollar på My name is Earl. Skolan har varit en jävla pärs idag så jag orkar snart inte vara vaken längre men kommer ju ändå bli så att jag sitter här till sent ikväll och försover mig imorgon. Idag är en sån dag ingenting är roligt ungefär. Känner mig depp, trött och utmattad på allt.
Nu slutar jag skriva... avslutar med en hemsk låt.  


Studentstress

Med bara halva månaden kvar till studenten så är inte bara plugg som måste göras utan vi ska vara ute ur lägenheten den första juni också, jag är så superbt stressad nu så jag vet inte vad jag ska göra längre. Måste plugga, redigera bilder, lämna in saker, göra prov och sen till det måste jag också packa och flytta saker ut till Vesene samtidigt, vilket kommer bli ja .. märker ju va jag har att göra iaf. xD
Nästa helg ska jag åka med på mitt nya jobb och kolla hur det går till, jobba varje natt i en hel månad nästan ju.. härliga tider. x) Men jobb som jobb, det är iaf pengar, till skillnad från hur andra har det. ;)
Pengar pengar, nu skulle det va gött med en trisslott och vinna ett par tusenlappar.. studenten är det dyraste hitills jag var med om... ett par hundra kronor dit, och hundra kronor dit.. jag säger då det.

Favoritlåt just nu: Veronica Maggio - Snälla bli min

pusssssssssss

Sola på bryggan

Ligger med louise på bryggan och solar, lyssnar på musik och snackar skit. Försöker få något gjort med min bokrecension men det är så jävla tråkigt. Haha får jobba på den när jag kommer hem ikväll.

I skolan idag blev det musikvideo med några klasskompisar som behövde personer som dansade runt, va skitroligt. Haha blir nog en snygg video, vi är så sjukt sexiga så. Nu ska vi sola vidare, i alla fall en stund, börjar blåsa kallt.

pussssss

Sommarvärme!

Längesedan jag uppdaterade, jag vet, men har verkligen inte orkat med tanke på allt skolarbete och sånt man har kvar att göra. Studenten om tre veckor och jag är halvklar med det mesta jag måste bli klar i så nu är det bara att ligga i som ett ja, som bara den helt enkelt. 

Något man inte kan klaga på är ju iaf vädret vi haft dem senaste veckorna, hoppas det håller till balen och studenten så slipper man regn och skit., då blir jag före förebannad. xD 
Vart vid klipporna vid Mjörn förut med Julia och Jouline och fikade lite och tjötade massa skit om ingenting kan man väl säga haha längesedan och det var skitroligt, synd bara att vi kom på det så
 sent på kvällen, blev någon timma eller mer vi hann med det. Måste göras om med tanke på att man snart flyttar.
Nu blir det nog en film och imorgon ska jag till skolan en "ledig" dag och fixa med svenskarbeten och sådant.
Lägger upp en fin bild också. haha slarvigt ihoplagt men har verkligen haft tråkigt, sen gillar jag ju robin så mycket också så det gör inget eller va snackar jag om... höhö. ♥
 

pusssssssssssssssss

RSS 2.0