Esc!

Sitter hos jouline med en massa folk, fast jag ville inte ha med dem andra på bild. :P
Btw, GO TYSKLAND! :D Fast jag tycker om ja nu tänker jag absolut inte stava rätt, azerbaijan?!
Vaknade upp hos martin och sedan skjutsade han mig till stan, där fick jag en glass av pappi :D
Sedan åkte vi och övningskörde, fick köra på 90 väg idag, känner mig duktig :D
Efter det åkte vi hem, jag städade lite hemma sedan körde mamma mig till jouline, vi har varit på maxi och handlat mat och gjort massa gott.^^ Imorgon blir det göteborg och Magnus Betnér med kaninen :D grymmekuuuul. :D
men nu ska vi kolla vidare ;D pussokram.

Ledig dag!

vaknade upp i soffan hos jouline vid klockan sex imorses, haha ljust var det ute. fast jag somnade om :P
Sedan vaknade jag klockan tio igen och då gck vi båda upp och åt frukost. Sedan kollade vi på Sex and the City filmen, den va grym. :)
Btw så har jag fått sommarjobb. :) Vetefan vad jag ska göra men. x)
Jag orkar inte skriva mer xD godnatt. :)
pussokram.

Måndag Avklarad √

Scrubs på tv6 just nu, grymmekul faktiskt. :) Fast det visste ni redan ;P
Idag har hänt en massa bra saker, först var det svenska/text där jag itne gjorde så mycket, eller jo jag och jouline fick inlämnat våran statistikuppgift i svenska/text :D. Efter vi varit och ätit satte igång och gjorde massa bra saker. Jag, jouline, julia, sara & kristian gjorde klart novellen (nästan bara kristian) och vårat frisörinslag. :D ÄNTLIGEN! Så jäkla gött!! Nu har jag klart allt i Rörlig bild och nästan allt i svenska också. bara två saker kvar där, sen ska vi inte prata om allt annat jag har, men lite avbetat iaf. På onsdag är det prov i radio -.- BAH jag orkar inte!
Imorgon ska hela klassen åka till göteborg och ha fotomaraton och bara för att jag skrev det nu kom jag på att jag glömde att tömma minneskortet -.- Ω%@%%#Fuck!
Jaja, får väl tömma på skit ändå >< Men nu måste jag sova får itne missa bussen och tåget imon :P puss och godnatt :D  ♥

Att sova är gott!

Idag var jag riktigt seg ur sängen, fy på mig. Gick upp halv ett...
Älsklingen åka vid halv tio i morse tror jag, han skulle iväg och cykla med en kompis i ja någonstans var det iallafall. xD jaja, jag har yss ätit frukost och snart är det dags för semifinal i hockeyn. Heja sverige!!
Mer än det vet jag inte än.. eller jo jag vet att jag har världens träningsvärk i bröstmusklerna >< jobbigt!
Skriver mer sen om jag kommer på något intressant. :P
pussokram.

Träna!

träna med julia nu, :)

Hockeey!

Kom nyss hem från en promenad, det blev ingen tripp runt sjön så tog en joggingtur upp till vägen och tillbaka.
Kände på vattnet innan jag kom hem, det börjar faktiskt bli varmt. ^^ Ska nog ta mitt första dopp i helgen. :p
Nu är det kvartsfinal i ishockey mellan sverige och danmark :D spännande eller vad? ^^
Mammi har inte kommit hem än, tycker synd om henne :P tycker lite synd om mig själv också, sitter själv och det bullrar och mullrar en väldigt massa. Jag kommer säkert bli tvungen att dra ur alla sladdar och allt var det är och finns.

Skriver mer sen, nu måste jag koncentrara mig :D
pussokram.

Godmorgon!

Är det varmt eller är det varmt?  Är det sverige eller är det afrika? xD
Man undrar ju lite ;D
Idag har jag tänk att rensa lite på bakgårn för pappi min, sedan ska jg nog springa runt sjön, i mean, what's the point in sportlife today? bara elendigt att stå inne och se dagen försvinna + det är alltid 200 grader på sportlife när det är fint väder ute. :P
Skriver mer ikväll, nu blir det till och fixa fram träningskläder och sådant. :D
pussokram. ♥


Fresh!

Färgade håret igår, eller ah jonas gjorde ;D
nice va? :D

Blandat

Sista bilden ville inte laddas upp :(

gör om !

Bloggen ser ut som ett h*lvete jag vet, men jag och jouline försöker få den att bli snäppet bättre och snyggare ;D
pussokram.

Rubrikbrist

Idag har det varit, hör och häpna, bara foto! Och det av en anledning, massor av politiker från olika partier kom till skolan och gav sina åsikter och regler om saker och ting! Det var faktiskt riktigt kul :D
Alla hackade på miljöpartiet och sverigedemokraten, haha! Riktigt kul iaf!
Sedan hade vi lunch till tolv och sen foto, jag julia och jouline åkte till stan och fotade lite, sedan åkte jag till vårdcentralen och fixade lite krääm och mediciner. Just nu sitter jag bara här och gör ingenting, ska strax gå till ica/willys och köpa något att äta innan teorin :)
pussokram. ♥


Indoor walking!

Fy och baaah säger jag bara. Indoor walking är det jobbigaste passet jag någonsin har gått på! ><
Det tog cirka tre minuter innan min puls var högre än en livrädd mus. GAH jag trodde jag skulle döö. I första pausen öppnade vi alla som stod på bakre raden alla fönster, det är ett väldigt litet rum och vi var cirka 20 personer där inne, no air! Passet är 45 minuter med stenhård träning, jag vet inte om jag orkar en gång till.. eller jo men det va jobbigt. xD mamma vill att jag ska gå med igen så får väl offra mig då ;D
Idag har det bara varit tråkigt i skolan, svenska, vi såg på romeo & julia som var helt värdelös och sen skulle vi svara på frågor, diskutera och sedan slutade vi vid tolv. värd dag, oh nej! (eftersom att jag började 20 över 9)
Sedan åkte jag adla julia och jouline till stan och shoppade lite, sedan tog vi en fika på Espresso house, efter det kände jag mig slö och åkte hem. (:
låg mestadels i soffan och softade tills pappa kom hem, runt halv sju åkte vi till stan och han släppte av mig vid sportlife. Just nu är jag bara väldigt trött och ska nog försöka sova lite. :)
Imorgon äre en ny dag! :D



pussokram. ♥

Outfit of the day !

min dagens outfit
Tröja - gina tricot
byxor - gina tror jag o:
Nu ska jag hämta nicolina, byebye :D
pussokram. ♥

Fredag ! :D

Sitter i skolan med Jouline och Lukhaaas och gör ingenting. Ska strax åka och träna så man bli klar innan nicolina kommer med tåget. Har haft nationella i engelska och det gick åt h*lvete kan man väl säga, fattar inte att det kan vara så svårt xD
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så jag skiter nog i det x)
pussokram. ♥
BAJS

AJ!

Städade ju rummet förut och precis när jag är klar och ska ställa in alla mina skor innan jag går in och tar mig en välförtjänt macka så slår jag i skallen! Precis vid slutet av ögonbrynet! Fy och f*n va ont det gjorde! nu är jag helt svullen och lär ju få ett blåmärke... coolt, kan ljuga om att jag har varit i slagsmål (a) xD
Nu ska jag kolla vidare på Gladiator som går på tv6. Hade bra, ta det lungt i helgen ;D
pussokram.

Stökigt?!

Så stökigt är det ju inte, eller jooh! Ganska ändå faktiskt! x) Ska städa nu så det blir rent för besök imorgon.
Nicolina kommer vid fem så jag har väl tid imorgon också, men som sagt så ska jag träna efter nationella så kanske är lika bra att göra't idag.
Engelska glosprovet idag gick åt skogen, kanske för att brittist engelska suger mest av allt och dem har nypåhittade ord till allt. Sedan satt jag och Jouline kvar och fortsatte på "katten" meeen det kändes som att jag inte kom någon vart så jag orkade inte mer än ett par timmar. Sedan dess har jag inte gjort ett skit. Men nu ska jag fixa här så..
pussokram.

(måste påpeka att martin och jag har varit tsm i 2 år och 5 månader idag också♥)

VÅR!

Sitter i skolan och har foto, sedan blir de graf och sen blir det teori.
Nu vill jag inte skriva mer, hejdå.
pussokram. ♥

RSS 2.0